Me

 
 
rajaamaton-some-color-DSC_3026m.jpg

Sirkku Palmuaro

Sirkku on jooga- ja pilatesopettaja (IYENGAR®joogan opettaja, Somatic –pilates ohjaaja, KTM), jonka kutsumuksena on edesauttaa ihmisiä parantamaan oma fyysistä ja henkistä hyvinvointiaan oppimalla tuntemaan ja hallitsemaan omaa kehoaan. Joogaa Sirkku on opettanut joogaa 15 vuotta. Sirkku on perehtynyt erityisesti joogan toiminnalliseen anatomiaan. Hän painottaa ohjauksessaan asentojen oikeaa suorittamista ja kehon linjaamista siten, että liikkeet opitaan ymmärtämään ja tekemään oikein. Tällöin ne edesauttavat mahdollisimman hyvin selkärangan ja muiden nivelten terveyttä sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sirkun harjoitukset ovat intensiivisiä, mutta aina ryhmän kokemus ja taso, sekä osallistujien yksilölliset ominaisuudet huomioivia. Sirkku on tehnyt uran kansainvälisen laskennan vaativissa asiantuntijatehtävissä.

Motto: " Opettele kuuntelemaan omaa kehoasi: kunnioita kehon kapasiteettia, mutta myös sen rajoja."

 
V-Anna-CV.jpg

Anna Tervo

Ravintovalmentaja Anna Tervon koulutustausta ohjaa tarkastelemaan ihmistä ja hänen hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti, keskittymättä liikaa vain yksittäisiin oireisiin. Anna on aiemmin kouluttautunut myös restonomiksi sekä toiminut vaativissa asiakaspalvelu- ja esimiestehtävissä (Finnair). Anna haluaa auttaa ihmisiä syömään oikein. Oikeita valintoja tekemällä ihminen voi merkittävästi vaikuttaa energiatasoihinsa ja terveydentilaansa sekä ennaltaehkäistä sairauksia. Annan luentoihin ja workshoppeihin sisältyy myös innostavia ruokareseptejä.
 Motto: "Terveellinen syöminen ei saa olla liian vaikeaa".

 
Capture3-6015.PNG

Liina Puustinen (Iyengar Junior Intermediate III) - Vieraileva opettaja

Liina on harjoittanut joogaa 90-luvun lopulta lähtien ja valmistui iyengarjooganopettajaksi 2008. Hän on opiskellut useita kertoja   Intiassa, Punessa Iyengarien instituutissa ja opiskelee joogaterapiaa Rita Kellerin johtamassa Rhein-Ahrin instituutissa, Kölnissä. Liina tunnetaan iloisesta ja tarkasta opetustyylistään. Hän opettaa mielellään niin aloittelijoita kuin edistyneempiä. Liina asuu ja opettaa Düsseldorfissa, Saksassa ja pitää toisinaan kursseja Suomessa.