Back to All Events

Meditatiivinen, syvävenyttävä joogaworkshop

Tervetuloa rauhoittumaan ja rentoutumaan loppukevääseen! Meditatiivinen joogaworkshop kehon syvään avaamiseen erityisesti kudoksissa ja puhdistusprosessin aktivoimiseen kehossa. Joogaharjoituksen perustana ovat perinteiset intialaiset jooga-asanat ja kiinalainen lääketiede. Asanoissa haetaan stimulaatiota meridiaanien kautta kehoon. Asanatyöskentely on rauhallista ja jopa meditatiivista ja asanoissa viipyillään useit minuutteja keskittyen mielen rauhoittamiseen ja hengitykseen. Harjoituksessa myös stimuloidaan akupunktiopisteitä itse painelemalla. Ohjaajana ihana Anna Savinainen. 

Halutessaai voit syventää harjoitusta sivelemällä eteerisiä öljyjä iholle (esim jalkapohjiin) harjoituksen aikana Annan opastuksella. Harjoituksen jälkeen Anna kertoo haukkaille lisää eteeristen öljyjen käytöstä  ja hyödyistä. 

Ilmoittautumiset sirkku@yoga4u.fi tai yv:llä FB Yoga4u. 32 eur/hlö (sis alv).