Back to All Events

Meditatiivinen, syvävenyttävä joogaworkshop

Su 24.3.2019 MEDITATIIVINEN, SYVÄVENYTTÄVÄ JOOGAWORKSHOP Klo 10-12

Tervetuloa  rentoutumaan ja rauhoittumaan kevääseen. Meditatiivinen joogaworkshop kehon syvään avaamiseen erityisesti kudoksissa ja puhdistusprosessin aktivoimiseen kehossa. Joogaharjoituksen perustana ovat perinteiset intialaiset jooga-asanat ja kiinalainen lääketiede. Asanoissa haetaan stimulaatiota meridiaanien kautta kehoon. Asanatyöskentely on rauhallista ja jopa meditatiivista ja asanoissa viipyillään useit minuutteja keskittyen mielen rauhoittamiseen ja hengitykseen. Harjoituksessa myös stimuloidaan akupunktiopisteitä itse painelemalla. Tämän harjoituksen teema on kevät. Ohjaajana ihana Anna Savinainen. 32 eur/2h. Ilmottautumiset sirkku@yoga4u.fi tai yv:llä tämän sivuston kautta.